Lajme

20 March 2017

Sekretet për t’u dobësuar nga Anila Kalleshi

Dietologia Anila Kalleshi ndan me dëgjuesit e Sunset Boulevard në MCN Radio disa këshilla për të arritur formën perfekte. Pas festave të fundvitit të gjithë kemi shtuar kilogramë, e në qoftë se kemi kujdes, jemi në kohë për të arritur formën fizike që duam për stinën e verës. Sa vakte duhen konsumuar, çfarë ushqimesh duhen mënjanuar dhe çfarë aktiviteti fizik këshillohet?Janë këto disa nga pyetjet të cilave Anila iu është përgjigjur. Për më shumë ndiqni intervistën e plotë me prezantuesen Antoneta Koçi.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com