Lajme

01 June 2017

Serena Williams në pritje të një …

Venis William mund të jetë në një hall të madh pasi duket se padashje ka zbuluar gjininë e fëmijës që motra e saj pritet të sjellë në jetë.

Në një intervistë të dhënë për “Eurosport”, ajo ka folur për fëmijën që motra e saj teniste pritet të sjellë në jetë.

“Dua të jem tezja e preferuar. Të gjithë duam që ajo të quhet bebi V, bebi Lyn, Bebi Isha. Të gjithë duam që foshnja të ketë emrin tonë”, duke iu referuar motrave të saj Lyndrea dhe Isha.

Kaq është dashur që mediat të aludojnë se Venus i është referuar foshnjes me “ajo”, duke lënë të nënkuptohet se Serena është në pritje të një vajze.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com