Lajme

12 April 2019

Shkon për të bërë gjoksin, 28- vjeçarja gati sa nuk vdiq!

Holly McCulloch është 28- vjeçe nga Turqia e cila rrezikoi jetën e saj teksa shkoi për të rritur numrin e gjoksit.

Pasi pagoi 3200 euro për zmadhimim e gjoksit, një ditë pas operacionit u fut me urgjencë në sallën e operimit dhe mjekët ia hoqën sërish.

Rreth pes muaj më vonë 28- vjeçarja turke u paraqit për një operacion të dytë pasi i pari nuk shkoi mirë e vetëm disa ditë pas operacionit të dytë, Holly u sëmur keq ku pas disa vizitave mësoi se kishte infeksion të rëndë tek gjinjtë e saj.

Si pasojë e infeksionit 28- vjeçarja u detyrua t”i hiqte protezat pasi do të rrezikonte jetën. Tashmë Holly ka ngelur me gjinjtë në madhlsi të ndryshme.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com