Lajme

19 July 2019

Shokohet 60- vjeçari shqiptar, i përdorin foton tek paketat e cigareve

Një ngjarje aq sa interesante por edhe irrituese ka ndodhur së fundmi.

Një shqiptar rreth të 60-tave është shokuar kur ka mësuar prej djalit të tij, i cili ky i fundit kishte blerë një paketë me cigare kur pa trupin e të atit që përdorej për mesazh sensibilizues.

Shqiptari jeton në Francë dhe ka prerë këmbën ne vitin 1997 pas një incidenti ndërkohë që foto e tij shoqërohej me mbishkrimin:” pirja e duhanit bllokon artieriet tuaja”.

“Klienti im ndihet i tradhëtuar, goditur në dinjitetin e tij, duke parë aftësinë e kufizuar të tij të shfaqet në paketë cigaresh”- shprehet tashmë avokati i 60- vjeçarit i cili ka marrë situatën në dorë kundrejt ligjit.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com