Lajme

15 April 2019

Si reagon Arbana kur i thonë se i ka dhëmbët si qen?

Arbana Osmani postoi këtë foto në Instagram:

Dhe ky ishte komenti i një ndjekësi anonim dhe përgjigjia e Arbanës:

Siç e patë, ndërkohë që anonimi i thotë Arbanës që kjo e fundit i ka dhëmbët si qen dhe nuk duhet të qeshi më, Arbana i thotë se nuk do të ndal kurrë së buzëqeshuri dhe për këtë i vjen keq( me ironi kuptohet).

E çudtishme. Keq të jesh origjinal dhe keq të jesh plastik. Disa njerëz nuk e dinë çfarë duan!

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com