Lajme

09 June 2017

Skena të nxehta mes këngëtarëve dhe fanseve

Prej vitesh shumë nga këngëtarët e njohur përfshijnë në performancat e tyre disa nga fansat. Ata i ftojnë në skenë dhe ia dedikojnë të gjithë performancën “fatlumit/es” që zgjedhin. Nuk kanë munguar rastet kur situata ka qenë shumë e nxehtë dhe nuk kanë munguar prekjet, puthjet e të tjera skena provokuese. Disa prej VIP-ave që e kanë bërë këtë janë Elvis Presley, Trey Songs, Usher, Nicki Minaj, Enrique Iglesias, Chris Brown, Katy Perry e të tjerë. Për më shumë ndiqni videon më poshtë.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com