Lajme

14 September 2018

Sofia Vergara: Bukuria shpeshherë ka qenë një pengesë

Sofia Vergara edhe pse 46 vjec vazhdon që të ketë një bukuri “vrastare”. Në një intervistë të dhënë së fundmi ajo rrëfen edhe peripecitë që i është dashur të kalojë për të arritur suksesin. Ajo ka rrëfyer se bukuria ka qenë sa favor aq edhe pengese.


Punoj prej gati 30 vjetësh! Jam lodhur shumë, suksesi nuk ka qenë i lehtë. Më është dashur të punoj shumë, duke sakrifikuar dhe kohën që duhet t`i kushtoja familjes. Tani mundi po më shpërblehet, por kam bërë sakrifica jo të lehta për një nënë, sic është mungesa nga ditëlindja e djalit tënd”, shprehet aktorja.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com