Lajme

09 July 2018

Sot një ditë e rëndësishme për familjen mbretërore dhe princin e vogël Louis

Princi Louis, i cili erdhi në jetë 11 javë më parë do të pagëzohet sot në Katedralen Mbretërore në Pallatin e Shën Jakobit në një ceremoni private që do bashkojë gjithë familjen mbretërore

Princi George, 4 vjeç dhe Princesha Charlotte, 3 vjeçe, do të ndodhen aty për ditën e rëndësishme të vëllait të tyre më të vogël.

 

 

Do të jetë dita e parë që Duka dhe Dukesha e Kembrixhit do të shihen bashkë me tre fëmijët e tyre si një familje. Princi Harry me bashkëshorten e tij Meghan Markle do të jenë gjithashtu prezentë gjatë ceremonisë së pagëzimit.

 

Xhaxhai i tij Harry shpenzoi 8.000 paund për t’i blerë librin e parë të “Winnie The Pooh” si dhuratë për ditën e pagëzimit. Libri është botuar në vitin 1926 dhe në atë kohë u printuan vetëm 30.000 kopje.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com