Lajme

21 January 2017

Statuja e Tupac revolton keq T.I

|
By
|
0 Comment
|

Tupac i është ndërtuar një statujë ,Tupac Shakur në Stone Mountain, Georgia,por fansat e Tupac nuk e kanë pelqyer aspak sepse statuja nuk duket aspak si Tupac. Në fakt duket si gjithëkush, por jo si Tupac.
T.I.si një nga fansët më të zjarrtë të 2Pac ishte shumë i mërzitur në lidhje me këtë ngjarje. Ai pohoi se vetë Tupac do të hiqte statujën nga aty.
“Cfare dreqin është kjo? Si mund të jetë menduar të jetë 2Pac ky? Tupac do ju mallkojë për këtë.Ju lutem! Ai mund te duket si 2Paul, kjo duket si 2N-ggas te quajtur Paul të përziera së bashku. Njeri çfarë dreqin. 2Pac vdiq kur ishte 25 vjec, ndersa ky Nigga duket si 63 të paktën. Shikoni të ecurën, 2Pac nuk ka ecur kurrë kështu. Man çfarë dreqin. Kjo nuk ka të bëjë me Tupac,ky është një budallik.Duhet ta ndryshoni.Fytyra,veshjet,asgjë nuk është në rregull.Unë nuk e pëlqej atë fare.Unë jam i gatshëm ta vej veten në dispozicion dhe të dhuroj burime për ta ndryshuar atë, “tha Tip.
Miqtë dhe familja e tij thanë se duhet bërë një koncert bamirësie që të mbledhin të ardhura për ta ndryshuar këtë statuje.Hileqarë!U tallët me 2Pac.

Ummm who the hell is this? Lol #Tupac

A photo posted by We Global (@weglobalworldwide) on

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com