Lajme

07 December 2017

Stresi uron nënën e tij me një postim të ndjerë

Ditën e sotme me anë të një postimi në rrjetin social Instagram, reperi ka folur për nënën e tij duke ia uruar ditëlindjen me një urim emocional.
“Sot eshte Ditelindja Jote Mam : Nëna është ajo e cila e përkund djepin me të majtën e saj, kurse botën me të djathtën e saj. Sikur të ishte bota në njërën pëllëmbë të dorës time, kurse nëna në pëllëmbën tjetër të dorës, e unë.. do ta zgjedhja nënën! E ardhmja e fëmijës, varet nga nëna. Nëna ime është ajo e cila më ka ndërtuar”.
“Vërtetë e tërë bota është e vogël, kurse nëna, mbetet gjithnjë e madhe!”.
“Nëna është një kandil i shenjtë që m’i ndriçon netët e jetës, me modestin dhe stilin e saj të lehtë të një amërisë. Duaje Nenen Rrespektoje Dhe Do Vdesesh I Lumtur luv u mom (.sic)”, u shpreh Stresi.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com