Lajme

20 July 2018

Supermodelja e njohur shkruan historinë e jetës së saj në biografinë “Lessons”

Gisele Bundchen është një ndër modelet më të bukura dhe të paguara në botë.

Bukuroshja së fundi ka menduar se si do ta shtojë pasurinë pos ekspozimit të trupit në sfilatet e ndryshme të modës.
Në fakt, 38-vjeçarja ka zgjedhur të publikoj një libër që flet për jetën dhe karrierën artistike të saj, të titulluar, “Mësimet: Rruga ime për një jetë me kuptim”.
Në kopertinën e librit e publikuar në llogarinë personale në Instagram shihet e veshur në këmishë.

“Shkrimi i këtij libri ishte një proces transformues dhe intensiv për mua,” shkroi supermodelja në Instagram.
“Zbulimi i tregimeve të thellë brenda meje më bëri të ndihem i prekshëm dhe emocional, por duke u përballur me hijet dhe pasiguritë e mia kam mësuar se si ta pranoj dhe ta dua veten në një mënyrë më të thellë. Qëllimi im për të shkruar këtë libër është të tregoj se si i kam mposhtur sfidat e caktuara në jetën time me shpresën se kjo mund të ndihmojë të tjerët që mund të shkojnë përmes përvojave të ngjashme”, tha ajo.

Bundchen gjithashtu tha se të ardhurat nga libri do të shkojnë në Projektin Agua Limpa, një organizatë jofitimprurëse me bazë në Brazil, e dedikuar për “mbrojtjen e burimeve të ujit për brezat e ardhshëm”.

I am excited to share that my book will be released October 2nd! Writing this book was a transformative and intense process for me. Uncovering stories deep inside of me made me feel vulnerable and emotional, but through facing my shadows and insecurities I learned how to accept and love myself in a deeper way. My intention in writing this book is to share how I overcame certain challenges in my life in hopes that it could help others who may be going thru similar experiences. Proceeds from the book will go to project Água Limpa, to help protect water sources for future generations. http://bit.ly/PreOrderLessons 📖 Feliz em compartilhar que meu livro sairá no dia 2 de outubro! Escrever esse livro foi uma experiência transformadora e intensa para mim. Lembrar de várias histórias que estavam adormecidas dentro de mim me fez sentir vulnerável e emotiva, mas, ao olhar para minhas sombras e inseguranças, aprendi a me aceitar e me amar de uma maneira mais profunda. Minha intenção, ao escrever este livro, é compartilhar como eu superei certos desafios em minha vida, com a esperança de que possa ajudar de alguma forma outras pessoas que estivessem passando por experiências semelhantes. Meus rendimentos deste livro irão ao projeto Água Limpa, que ajuda a proteger as fontes de água para futura gerações.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com