Lajme

11 October 2018

Sytë qiellor, trendi më i fundi i make up-it

Sytë qiellor nuk janë aq të pamundur sa duken kur i imagjinojmë. Të shndërritshëm dhe plot dritë, është e pamundur ta heqësh shikimin prej tyre. Trendi i ri i make up-it është pikërisht kështu: ngjyra universi, xixa  dhe yjë kudo .

Mos ngurroni të vini xixa afër syve. Sytë galaktikë janë më në modë se kurrë!

 

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com