Lajme

15 May 2017

Tan Brama në Chronic

|
By
|
0 Comment
|

Tan Brama,koreografi që bën break dance më të mira në qytet.Ai foli në emisionin Chronic mbi kompeticionet e kërcimit që organizon dhe si është të jesh një mësues “Break -Dance”. Tani thotë se ai është shpesh edhe i ashpër me nxënësit e tij,gjithashtu ai shpenzon shumë kohë në palestër.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com