Lajme

24 March 2019

Tani është radha e Gabrielit të dali tek Instagrami mami Xhemit!

Xhemi është nga ato mama që jetën private, e të shtrenjtit e saj ka zgjedhur t’i mbajë për vete, duke mos i ekspozuar shumë për publikun e gjerë. Por ndonjëherë, ndonëse rrallë, duket se edhe Xhemi dorëzohet përballë tundimit për të ndarë me të gjithë kryeveprat e jetë së saj, Martinin dhe Gabrielin!

Disa ditë më parë, si rrallëherë moderatorja simpatike postoi një foto të përditshmëria e saj me djalin e madh Martinin. Të kapur dorë për dore, mami Xhemi duken si dy pika uji!


Ndërsa disa orë më parë, moderatorja e Portokalli postoi një tjetër foto, kësaj here me të voglin Gabriel!


S’do shumë mend, se edhe Gabrieli, njësoj si i vëllai ka marrë genet e bukura të mamit.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com