Lajme

15 January 2017

Tanimë ju mund të luani me Dj Khaled

Dj Khaled i njohur ndër të tjera edhe si sipërmarrës vazhdon suksesin e vitit 2016 edhe në vitin 2017. Champ Sport kanë bashkëpunuar me të për lojën ‘Secure The Bag ‘. Në këtë video game fansat do të kenë mundësinë të drejtojnë një motorr uji në të cilin qëndron Dj Khaled e të përpiqen të kapin sa më shumë çizme virtuale Tmbaland. Ata që do të luajnë këtë lojë duhet më pas t’i bëjnë screenshot pikëve që kanë arritur dhe t’i publikojnë në rrjete sociale me #STBChallenge.
“Ne presim që fansat e Dj Khaled do ta luajnë këtë lojë, do t’i shpërndajnë pikët në rrjete sociale dhe do t’i sfidojnë shokët e tyre,” ka thënë Patrick ëalsh, drejtori i marketingut i Champs Sports.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com