Lajme

18 August 2017

Taylor Swift do të bëhet zëri i viktimave të abuzimit seksual

|
By
|
0 Comment
|

Pasi një gjykatë në SHBA pranoi ngacmimet ndaj Taylor Swift nga një deejay, këngëtarja amerikane vendosi të dhurojë para në disa organizata që mbështetin mbrojtjen e të drejtave të viktimave të agresioneve seksuale.

Swift deklaroi se ka një pozitë të privilegjuar në shoqëri dhe dëshiron të ndihmojë të gjithë personat që të dëgjohet dhe zëri i tyre. Pasi fitoi betejën e saj, ajo do që të ndihmojë femra të tjera, që të gjejnë forcë për të denoncuar poshtërime të tilla ndaj tyre.

Pak ditë më parë, Swift fitoi gjyqin ndaj DJ David Mueller, i cili, në vitin 2013, ndërsa dilnin në foto i kishte futur dorën poshtë fustanit.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com