Lajme

11 April 2019

Si mund të fitosh miliona nga të pasmet, siç po bën Leanna?

Qetësohuni. Nuk ka ndonjë formulë që të fitosh lekë mga të pasmet (unë i kam për marshallah përshembull) sepse të gjithë do e bënim pooooor, nëpërmjet Instagram-it mund të reklamosh talentin tënd, pra trupin sexy dhe më pas të dish t’a menaxhosh dhe të fitosh miliona, siç po bën Leanna Barlet.

Leana është modelja më në zë aktualisht në Amerikë.

Ka zënë faqet e para të revistave më në zë në Amerikë dhe është duke fituar miliona nëpërmjet kontratave me kompani të ndryshme.

Momentalisht modelja numëron më shumë se 2 milion ndjekës në Instagram, ndërsa rritja e tyre vazhdon.

Pra goca, nëse keni forma reklamojini në Insta, ndonjë ofertë e mirë do të vijë 😛

Copyright: MCN Radio Albania\ Ronaldo Sharka

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com