Lajme

26 April 2018

Të jesh baba nuk është e lehtë dhe princi William sapo e vërtetoi diçka të tillë

Dy ditë më parë Dukesha Kate solli në jetë fëmijën e saj të tretë. Ata janë shumë të lumtur për ardhjen në jetë të fëmijës së tyre dhe për familjen që tashmë është rritur pork jo nuk anashkalon dhe ndonjë problematikë siç është pagjumësia.

Këtë na e ka vërtetuar Princ William, i cili pati daljen e parë publike në një event pas lindjes së djalit. Fytyra e tij tregonte çdo gjë, çdo vuajtje të netëve pa gjumë, që mesa duket do të jenë të shumta. Gjatë gjithë ceremonisë babai i princit të vogël e ka sforcuar aq shumë veten për të mos fjetur në karrige.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com