Lajme

10 July 2019

Të mbathurat e Arjola Shehut i pa gjithë mileti.

Edhe pse viti 2020 nuk është shumë larg, prezantueset në vend nuk vishen aspak hijshëm ose teksa i sheh duken si ato reklamat e eBay-t që të dalin herë pas here në site të ndryshme.

Arjola Shehu mesa duket nuk ka goditur në shenjë me veshjen e saj në eventin e bukurisë i mbajtur pak ditë më parë.

Ajo mbante veshur një fustan “nude”, në dukje i bukur por jo për Arjolën pasi mesa duket Arjola nuk paska aspak guxim për të qenë ekstravagante, siç ishte edhe fustani.

Guximi i Arjolës aq mund të shkonte tek fustani “nude” pasi lehtësisht i dukeshin të mbathurat e Korçës.

Ok, këtu tek ne nuk qarkullojnë mijëra euro në botën e medias dhe  e kjo punë kërkon shumë mundim por t’i kujtohesh vetesh që duhet të mos veshësh të mbathura  gjigande para se të veshësh një fustan “nude”, është gjë lehtësisht e realizuar, se sa kështu, të dukesh si sirenë deti ose me look “second hand”.

Arjola, me pak fjalë kjo punë do guxim. Guxim ka Kejvina 🙂 .

Për prezantimin e Arjolës nuk ka nevojë për komente pasi është fushë e saj dhe di t’a bëj mirë! E ka treguar prej vitesh.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com