Lajme

18 June 2019

Të pasmet që i fotografon e ëma dhe i reklamon e bija para 12 milionë njerëzve!

12 milionë njerëz kanë mundësinë të shohin një prej të pasmeve më të bukura në planet, ato të modeles Amanda Lee.

Amanda është 33 vjeçe por që nuk duket fare si e tillë, kjo ndoshta dhe për shkak të aktivitetit të saj të lartë në palestër.

Me mijëra like e komente, Amandën për të reklamuar të pasmet e ndihmon e ëma, e cila i bën të shumtat e fotove.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com