Lajme

17 July 2017

Tiani po rritet, Tuna dhe Patrisi e dërgojnë për kontroll mjekësor

|
By
|
0 Comment
|

Pas lindjes së djalit, Tuna dhe Patrisi po kujdesen vazhdimisht për Tianin e vogël.Në rrjetin social Facebook, Tuna ka shpërndarë një foto të re me Tianin dhe Patrisin.Çifti e kanë dërguar Tianin për kontroll të zakonshëm mjekësor dhe ndërsa doktoresha e kontrollonte, prindërit e Tianit e shikonin me dashuri djalin.“Fëmija jonë po rritet” shkruan Tuna sipër fotos së ëmbël të Tianit, tek doktori.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com