Lajme

04 September 2017

Tuna dhe Nora bashkë me pushime por nuk postojnë asnjë foto bashkë

Marrëdhënia mes dy këngëtareve të njohur, Nora dhe Tuna, ka qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes mediatike. Një konflikt (i paqartë) i ktheu dy artistet nga mikesha shumë të mira në dy “armike”. Kur Tuna krijoi familjen e saj me Patrisin, vëllain e Robertit, të gjithë u bënë kuriozë se si do të vazhdonte marrëdhënia e saj me Norën.
Këto ditë kunatat kanë postuar foto nga i njëjti resort në Turqi. Kjo dhe fakti që Patrisi dhe Roberti kanë publikuar foto ku shfaqen të dy, bashkë me Renee dhe Tian na bëjnë të mendojmë që dy familjet po i kalojnë sëbashku këto pushime.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com