Lajme

22 September 2017

Tupac në qëndër të vëmendjes

Shumë njerëz janë përpjekur të fitojnë para nga imazhi i Tupac. TMZ raporton se fotografi, Chi Modu, po padit Macy dhe Urban Outfitters për përdorimin e paautorizuar të fotove të Tupac. Fotografi pohon gjithashtu se një kompani përdorte imazhet e reperit për të shtypur bluza me foton e tij, pa lejen e vetë familjarëve të 2Pac.

Kjo padi vjen menjeherë pasi Kendall Jenner u akuzua me një padi të dytë për përdorim të paautorizuar të fotografive të 2Pac.

Përveç njerëzve që përdorin fotot e Tupac, një poet kanadez u akuzua se kishte vjedhur disa nga poezitë e tij disa javë më parë.

Në këtë pikë, njerëzit duhet të ndalojnë përdorimin e punës së tij për përfitime personale.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com