Lajme

27 October 2016

U gjet dhe babai i femijes se Tunes

||
0 Comment
|

Ditë më parë “Express Rozë” raportoi lajmin ekskluziv për shtatzëninë e Tunës.
Gjersa është munduar të demantohet si lajm, eshte mësuar se Tuna është në muajin e katërt të shtatzënisë dhe babai i fëmijës është Patris Berisha, vëllai i Robert Berishës.
Në një foto të publikuar nga Tuna në “Instagram”, Patrisi ia shpreh haptas dashurinë këngëtares.Rikujtojmë së çifti ditë më parë është fotografuar së bashku, në një lokal në Prishtinë, ku këngëtarja nuk dukej në një gjendje të mirë të mundshme.

tuna-foto

patrisi-dhe-tuna

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com