Lajme

19 May 2017

Valbona Mema një paradoks mes popullores dhe modernes…

|
By
|
0 Comment
|

Valbona Mema pavarësisht se është një këngëtare e muzikës popullore,është e dashuruar me tatuazhet. Ajo tregon në “Hangover” se për të një femër me tatuazhe është kënaqësi për syrin. Madje ajo ka përfunduar duke bërë tatoo në një pjesë të madhe të trupit ndryshe nga sa ishte nisur të bënte një trendafil. Gjithashtu tashmë Valbona është edhe imazh i klinikës së ‘Olti Tattoo’ dhe ka në mend të bëjë edhe të tjera.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com