Lajme

19 May 2017

Valbona mendon se muzika dhe këngëtaret e sotme …

|
By
|
0 Comment
|

Këngëtarja e njohur ndër të tjera shprehu edhe mendimin e saj për muzikën dhe këngëtaret sot… Intervisten e gjeni mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com