Lajme

19 May 2017

Valbona ndihet e plotësuar dhe fle e qetë pasi bëri…

|
By
|
0 Comment
|

Valbona tregoi për ‘Hangover’ se ajo pasi bëri bashkëshortin e ndjerë tatuazh ndihet e qetë dhe e plotësuar. Ajo tha se pavarësisht se të gjithë pyesin arsyen pse e bëri tani Sokolin tatuazh,ajo thotë se tani ja ndjen vërtet mungesën. “Fëmijët janë rritur dhe tani më mungon dashuria që ai më dhuronte” – tha Valbona.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com