Lajme

04 February 2017

Vëmendje,tani mund të blini Pharrell Williams

|
By
|
0 Comment
|

Majin e kaluar, Pharrell Williams na tregoi një version me figura kukullash që duken si ai.Lodrat janë tani në dispozicion për blerje.
Një përshkrim për kukullën Pharrell thotë:”Medicom Toy, linja e produkteve të heronjve këtë here ka pikturuar dhe artikuluar me një shifër të pabesueshme PVC e Pharrell Williams! Kur ta shihni do të ndjeheni sikur ai është perballe me ju me rrobat e tij rastësore, i kompletuar me kapelë n e tij të famshme.Bashkë me rrobat e tij vijnë edhe aksesorë shtesë si: byzylyku i tij,ora dhe një skateboard.Ju pastaj mund ta levizni atë si të doni nëpermjet butonave në kompjuter.Vemendje e pabesueshme i është kushtuar fytyrës së tij dhe duket aq e vërtetë”.
“Pharrell Williams” është shitur për $ 320 në shop.bbcicecream.com.

Stunt double.?? Get yours at @bbcicecream #Medicomtoy #RAH Link in bio.

A photo posted by Pharrell Williams (@pharrell) on

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com