Lajme

17 November 2018

Veprimi i fundit i aktorit të njohur turk, Kıvanç Tatlitug acaron banorët në Bebek

Aktori i njohur turk, Kıvanç Tatlituğ do të jetë pjesë e serialit “Çarpisma” së bashku edhe me shumë aktorë të tjerë të famshëm turq. Xhirimet ende nuk kanë përfunduar dhe një nga skenat është shoqëruar me tensione të mëdha. Kjo për faktin se aktori ndodhej në Bebek dhe së bashku me grupin e xhirimit për disa orë me rradhë kanë bllokuar rrugën kryesore, duke sjellë acarim tek drejtuesit e makinave.

Ata nuk e kanë konsideruar të drejtë që dita e tyre të vështirësohej së tepërmi, në mënyrë që aktori të zhvillonte xhirimet pikërisht në atë vend dhe në atë orë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com