Lajme

18 April 2017

WhatsApp sjell risinë e radhës

Na ka ndodhur të gjithëve që të dërgojmë gabimisht mesazhe personave të gabuar, ose që të pendohemi për fjalët që kemi thënë në ndonjë mesazh në Whatsapp. Por mesa duket tanimë ky nuk do të jetë problem. Shumë shpejt, ky aplikacion që përdoret nga të gjithë, do të lejojë fshirjen e mesazheve të dërguara, brenda 5 minutave .
Nëse pendoheni për atë që keni shkruar, dhe marrësit ende nuk i ka mbërritur, keni mundësinë ta fshini ose ta ndryshoni.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com