Lajme

10 July 2018

Wow, dedikimi i Justin Bieber për Hailey Baldwin do iu emocionojë

Ndoshta askush se kishte menduar por Justin është shumë i dashuruar me Hailey Baldwin. Nëqoftëse kishit ndonjë dyshim për fejesen e tyre, veprimi i fundit i Justin do i shuajë tërësisht. Ylli i muzikës i ka kushtuar nje dedikim emocionues Hailey me anë të një postimi në Instagram.

Ai ka postuar edhe dy foto në krah të fejuarës së tij, ku bie në sy edhe unaza me diamante. Ndërkohë që ka shkruajtur edhe premtimin për 21-vjeçaren.

“Unë premtoj ta udhëheq familjen tonë me nder dhe integritet, duke e lejuar Jezusin nëpërmjet Frymës së tij të Shenjtë që të na udhëheqë në gjithçka që bëjmë dhe në çdo vendim që marrim. Gjithmonë unë do të vendos ty në rradhë të parë. Ti je dashuria e jetës sime dhe nuk do të dëshiroja ta kaloja me asnjë person tjetër. Mezi po pres për pjesën tjetër të jetës sepse tani me ty gjithçka duket të ketë kuptim! Gjëja për të cilën ngazëllohem është se vëllai dhe motra ime e vogël do të shohin një martesë të shëndetshme të qëndrueshme dhe të kërkojnë të njëjtën gjë për veten e tyre. Meqë ra fjala asgjë nuk ishte e planifikuar,”ka shkruar ndër të tjera Justin në postimin e tij.

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

Un post condiviso da Justin Bieber (@justinbieber) in data:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com