Lajme

06 December 2019

Xhani Demika:Kulmi i suksesit tim do të jetë suksesi i artistit që pres të menaxhoj.

Xhani Demika menaxheri i famshëm i vipave i ftuar në emisionin “Stay Tuned”në MCN Radio u shpreh se është gati të marrë një artist në menaxhim.
Ai quhet Jimilian,jeton në Danimark dhe unë shpresoj të jetë një sukses . Ai ka bashkëpunuar edhe me artist me fame botërore si Dummy Boy,ndaj shpresoj që ta presin mirë në Shqiperi sepse është shumë i talentuar . Kulmi i suksesit tim për emrin tim , do te jetë suksesi i artistit që un do të menaxhoj,- u shpreh ai


Emisioni i plote

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com