Lajme

20 June 2018

Xhesika Polo e zhgënjyer nga festivalet: Nuk marr më pjesë

E ftuar në “Dasara Radio Show” ka qenë këngëtarja e talentuar Xhesika Polo. Ajo ka folur për projektet e fundit, risitë në to dhe pjesmarrjen në festivalet e organizuara në Shqipëri. Një nga problematikat që ajo theksoi ishte fakti i mosvlerësimit të muzikës së mirë të punuar me shumë pasion por jo vetëm . Për të ndjekur revoltimin e saj në lidhje me këtë, ndiqni videon më poshtë shkëputur nga “Dasara Radio Show” në Tema TV dhe MCN Radio.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com