Lajme

13 June 2018

Young Zerka: Ne aristët i bëjmë keq qëllimisht njëri-tjetrit

I ftuar në Dasara Radio Show ka qenë këngëtari i talentuar dhe me shumë stil të veçantë në tregun shqiptar, Young Zerka. Projektet që ai ka sjellë së fundmi kanë qenë këngët “Anna” dhe “BELLY DANCER”. Kjo e fundit një këngë në bashkëpunim me DJ Moh Green dhe Faydee. Në intervistën me Dasarën ai ka folur ndër të tjera edhe për problematikat dhe ecuritë e tregut muzikor shqiptar. Ai është shprehur pozitiv për prurjet që artistët shqiptarë kanë sjellur por kritika ishte për qasjen e tyre ndaj njëri-tjetrit. Për më shumë ndiqni videon më poshtë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com