Lajme

03 November 2016

Zayn Malik na tregon sa ka vuajtur nga ndarja me grupin

||
0 Comment
|

Zayn Malik na ka treguar dicka interesante kete here per veten dhe ne fakt as nuk na kishte shkuar mendja qe ky kengetar simpatik te kishte vuajtur nga nje semundje e tille. Ai na ka sjelle nje liber autobiografi qe na tregon presionin dhe problemet qe i krijoi shkeputja nga grupi “One Direction”.

“Diçka që unë kurrë nuk kam folur në publik më parë, por që me ka ndodhur pas largimit nga grupi, është se unë po vuaja nga një çrregullim i te ngrenit,” shkruan Zayn. “Nuk ishte sikur të kisha ndonjë shqetësim për peshën time ose diçka të tillë,thjesht me ndodhi per disa dite me radhe – ndonjëherë dy ose tre ditë pa ngrënë asgjë. Ajo u be mjaft serioze, edhe pse në atë kohë unë nuk e dija çfarë ishte. ”

“Mendoj se ishte në lidhje me kontrollin. Unë nuk u ndjeva si unë kishte kontroll mbi çdo gjë tjetër në jetën time, por ushqimi ishte diçka që unë mund të kontrollojë, kështu që kam bërë “, thotë ai. “I kishte humbur aq shumë peshë kisha bërë keq. Ngarkesa e punës dhe ritmi i jetës në rrugë vënë së bashku me presionet dhe tensionet e gjithçka ndodh brenda intervalit kishte prekur keq zakonet e mia të hahet “.

Ai vazhdon duke thënë se ai tani e kupton se nuk ka qenë në lidhje me ushqimin apo kotësi te tille. Ai vazhdon duke thënë se ai tani e kupton se nuk ka qenë në lidhje me ushqimin apo kotësi në të gjitha.

“Mendoj se ishte në lidhje me kontrollin. Unë u ndjeva sikur nuk kisha kontroll mbi çdo gjë tjetër në jetën time, por ushqimi ishte diçka që unë mund të kontrolloja, ndaj e kam bërë “, thotë ai.”Kisha humbur aq shumë peshë sa dukesha shume keq. Ngarkesa e punës dhe ritmi i jetës së bashku me presionet dhe tensionet e gjithçka qe ndodhi brenda intervalit kishte prekur keq zakonet e mia të ngrenit “.

Tani do keni kenaqesine te lexoni librin e tij sepse ai sapo e ka nxjerre.

zayn

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 15:  Zayn Malik attends to record the Band Aid 30 single on November 15, 2014 in London, England.  (Photo by John Phillips/Getty Images)

LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 15: Zayn Malik attends to record the Band Aid 30 single on November 15, 2014 in London, England. (Photo by John Phillips/Getty Images)

zayn-malik-on-instagram_-its-out-now-zaynbook

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com