Lajme

03 July 2017

Zbulohet arsyeja e vërtetë e marrëdhënieve të këqija mes Kanye West dhe Jay Z

|
By
|
0 Comment
|

Marrëdhënia e Kanye West me Jay-Z ka qenë e tendosur për çështjet e parave, sipas raporteve.Sipas TMZ.com, Kanye është ndarë nga shërbimi i muzikës streaming të Tidal Jay, për shkak të mosmarrëveshjes mbi honoraret.Kanye po përpiqet të nxjerrë më shumë se 3 milionë dollarë në fitimet e ardhshme nga Tidal dhe mori një qëndrim të ashpër mbi këtë çështje, kur ai ndërpreu kontratën e tij me kompaninë këtë javë.Përveç honorarëve, Kanye duhej të merrte një shpërblim që albumi i tij “Life of Pablo” ndihmoi Tidal të kapte mbi 1 milion abonentë.Avokatët e Tidal po kërcënojnë të padisin Kanye nëse ai përpiqet të nënshkruajë me një tjetër kompani të muzikës.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com